kurs kloklippning och klovård

Nu kan du lära dig att sköta om din hunds basbehov såsom bad, hygienklippning, klovård, tandborstning mm. Kurserna är privatlektioner så du bokar in dom när det passar dig och vi kan fokusera på dina frågor så att du och din hund får bäst hjälp.
Att ha kunskap om hur man sköter sin hunds hygien ger trygghet och man kan göra det i lugn och ro hemma när det passar bäst.

Boka din tid här.

Privatkurs Pälsvård
Vill du lära dig att hålla efter pälsen på din hund? Att kunna klippa framför ögonen, under tassarna och mellan benen? Eller kanske klippa hela hunden? Känns det mest blött och krångligt när du badar din hund? Blir pälsen inte så där riktigt ren och tovfri som du hade önskat? Lär dig bada din hund som ett proffs!

Kom med din hund och lär dig tips och trix för att det ska gå lättare och ge ett bättre resultat. Jag visar och du kan öva med mig på plats. Du kan ta med dina verktyg om du har några så går vi genom dom. Vill du köpa så kan jag ge dig råd om vilka maskiner och saxar som skulle kunna passa dig och din hund. För dig som är intresserad av att lära dig något enstaka moment passar 30 minuter bra. En timme är oftast lagom lång tid för att hinna gå genom några olika moment. Hör gärna av dig om du har frågor.

Privatkurs Klovård
Tycker du kloklippning är knepigt? Kom hit och lär dig många tips och knep för hur du kan lyckas med att korta in klorna på din hund själv. Det är en privatlektion så du bokar själv in kursen när du har tid. Vi går genom vad du tycker är svårast och jag visar olika sätt och redskap som kan underlätta för dig och din hund. Jag lär dig hur klon är uppbyggd och hur du ser när den är lagom lång. Det är till största delen en teoretisk kurs så du kan komma med eller utan hund.
Är ni fler i närmaste familjen så är de så klart välkomna, dock max 3 pers totalt för det är en liten lokal. Du får med dig ett litet häfte hem med text och bilder så du lättare kommer ihåg vad vi har gått genom.