Astas dog Spa, hundfrisör och hundakupunktör i Visby

Här är det

Astas Dog Spa ligger på Vindelbosgatan 2A i Visby, tvärs över Stenkumlaväg från Ica Wisborg. Låt dig inte luras av den spartanska utsidan, inne hos mig är det nyrenoverat och mysigt!
Min salong ligger mitt på långsidan i det stora gula huset mellan portarna 2A och 2B.
Pilen på kartan nedanför anger ungefärlig plats.

Parkering, Bussar & Rastning

Det är lätt att parkera runt om lokalen. På bilden nedanför har jag markerat med grönt sträckor längs Vindelbosgatan och Allégatan där det går att parkera gratis. 
Vindelbosgatan är enkelriktad så man måste köra in till den från Allégatan.

Om man har mycket svårt att gå så kan man köra in framför lokalen för att lämna/hämta men det är egentligen inte parkering där så det är undantagsfall.  Det är också ofta skönt för din hund att få rasta sig lite före och efter besöket och det är bra om detta inte görs på de små gräsmattorna utanför salongen. Var vänlig plocka alltid upp efter hunden och om du har glömt påse så får du gärna gratis av mig, bara fråga 🙂 

Åker man buss finns det hållplatser nära salongen både på Allégatan (hållplats: Vindelbosgatan) och Stenkumlaväg (hållplats: Ica Visborg). 

Astas dog Spa, hundfrisör och hundakupunktör i Visby

Boka ett besök

Här nedan kan du fylla i för att boka en tid så hör jag av mig snarast med förslag. Skriv gärna vad din hund heter, hur gammal den är och vilken ras den liknar i rutan för meddelande.
Om du hellre vill leta efter en tid själv så kan du besöka min sida på BokaDirekt och se om något passar:

Boka tid 

Avbokningspolicy

Det kan alltid hända att man behöver ändra eller avboka sin tid och jag är tacksam om du gör det i så god tid som möjligt, gärna med sms då mailen inte alltid kommer fram som dom ska. Det är också viktigt att du får en bekräftelse från mig att jag har sett din avbokning.

Om du upprepade gånger bokar av senare än 24 tim innan besöket alternativt missar din tid utan att höra av dig får du betala tiden som är bokad för ditt besök.

Maila mig (säkrast är sms, så prova det om du inte får svar på mailen)

Ring mig

0706 60 77 26

Email

emma@astasdogspa.se

Adress

Vindelbosgatan 2A, 62149 Visby

Öppettider

Inga fasta öppettider utan jag tar emot dig efter att vi har bokat in en tid.