För att kunna hjälpa dig och din hund på bästa sätt har jag inlett samarbeten med olika personer och företag med god kompetens som jag litar på.
Evidensia Visby

Ibland kan det vara svårt att få till pälsvården och hanteringen och det är lätt att frustrationen växer för alla inblandade.

För att kunna hjälpa dig och din hund på bästa sätt så har jag samarbete med Annie Weiss Björklund som bl a är problemhundsutredare och arbetar med positiv förstärkning vid träning och hantering.
Vid en privatlektion med henne kan du få skräddarsydda råd som gör att träningen blir roligare, att du förstår din hunds reaktioner bättre och att ni kan jobba ihop som ett team och få t ex pälsvården gjord på ett bra sätt.

Här kan du besöka Annies sida.

Klicka Hunden

Tillsammans med Thess Welander, som har Klicka Hunden i Karlskrona, skapade jag utbildningen Harmonisk Hundsalong. Den vänder sig till hundfrisörer för att hjälpa dom få ett bättre samarbete med sina hundkunder och en mer harmonisk arbetsmiljö.

Thess är bland annat Hundpsykolog, Fear Free-Certifierad, Hundfrisör, Hundinstruktör, Hunddagisföreståndare, Hundmassör, Lärare i Hundkunskap. Hon är en mycket inspirerande och engagerad pedagog som har hjälpt många hundfrisörer att forma en bättre vardag med hundarna i salongen.
För att kunna fokusera på att utveckla Astas Dog Spa vidare släpper jag nu min del i Harmonisk Hundsalong men rekommenderar varmt alla hundfrisörer att gå utbildningen för den ger så mycket mer än bara lite bordsträning. 
Thess har även en kurs online för hundägare som behöver hjälp med hanteringen så att vardagen med t ex kloklippning och pälsvård fungerar bättre.

Besök Klicka Hunden här.