För att kunna hjälpa dig och din hund på bästa sätt har jag inlett samarbeten med olika personer och företag med god kompetens som jag litar på.
Evidensia Visby

I och med att jag tidigare erbjöd munvård med ultraljudstandborste och arbetar med akupunktur föll det sig naturligt att ha ett närmre samarbete med en veterinärklinik. Det är inte ovanligt att jag upptäcker saker på hundarna som veterinär behöver titta på.

Personalen på Evidensia i Visby känner till mig och min verksamhet och jag känner fullt förtroende när jag skickar mina kunder dit.

Här kan du besöka Evidensias sida.

Klicka Hunden

Tillsammans med Thess Welander som har Klicka Hunden i Karlskrona har jag skapat utbildningen Harmonisk Hundsalong. Den vänder sig till hundfrisörer för att hjälpa dom få ett bättre samarbete med sina kunder och en skönare arbetsmiljö.

Thess är bland annat Hundpsykolog, Fear Free-Certifierad, Hundfrisör, Hundinstruktör, Hunddagisföreståndare, Hundmassör, Lärare i Hundkunskap. Hon är en mycket inspirerande och engagerad pedagog och det är hon som står för utbildandet medan jag sköter det i kulisserna.

Besök Klicka Hunden här.