Här beskriver jag lite om det jag kan göra för dig och din hund. Hör gärna av dig till mig om du har frågor och funderingar.
Svea, Asian Fusion Grooming

Klippning & Bad

Jag klipper och badar hundar men rycker/trimmar inte päls längre. Klippning av trimhundar görs när pälsen inte går att trimma eller hunden börjar bli gammal så trimraser som klipps är välkomna.
På grund av mina härliga men slitsamma år som lammbonde så är jag numera lite varsam med mina handleder och tar därför bara emot små till nättare, mellanstora hundar. Ibland kan jag göra undantag för lite större hundar om de är samarbetsvilliga och inte har alltför mycket päls.

Boka din tid här.

Valpbesök hos hundfrisören

Valppaket

För att tidigt träna din hund att bli hanterad och tycka om att bli badad, borstad, klippt mm så har jag satt ihop ett valppaket. Tanken med detta paket är att ni kommer in lite oftare än man kanske normalt behöver och på så vis så lär sig valpen under kortare besök att det är mysigt hos hundfrisören.

Läs mer här.

kurs kloklippning och klovård

Privatkurser

Nu kan du lära dig att sköta om din hunds basbehov såsom bad, hygienklippning, klovård, tandborstning mm. Kurserna är privatlektioner så du bokar in dom när det passar dig och vi kan fokusera på dina frågor så att du och din hund får bäst hjälp.
Att ha kunskap om hur man sköter sin hunds hygien ger trygghet och man kan göra det i lugn och ro hemma när det passar bäst.

Boka din tid här.

laserakupunktur för hund

Akupunktur, Massage och Reiki

Många känner inte till hur hundar kan få hjälp av akupunktur, massage & Reiki. Därför är hundens första besök billigare så du kan prova på om det är något för er och ni får en chans att bekanta er med mig.
Jag jobbar inte med nålar längre utan med laserakupunktur och akupressur så det är smärtfritt. 

Läs mer här.

tandvård hund cleany teeth

Tandvård 

Reducering av tandsten, plack och bakterier med hjälp av Cleany Teeth – en tyst, vibrationsfri ultraljudstandborste. Det förebygger tandproblem och får din hund att må bättre.
Jag borstar tänderna på din hunds villkor så ju mer van din hund är vid att man tar på dess tänder och tandkött desto bättre resultat och lättare kommer det att gå.

Läs mer här.