Här beskriver jag lite om det jag kan göra för dig och din hund. Hör gärna av dig till mig om du har frågor och funderingar.
Svea, Asian Fusion Grooming

Klippning & Bad

Jag klipper och badar hundar men rycker/trimmar inte päls längre. Klippning av trimhundar görs när pälsen inte går att trimma eller hunden börjar bli gammal så trimraser som klipps är välkomna.
På grund av mina härliga men slitsamma år som lammbonde så är jag numera lite varsam med mina handleder och tar därför bara emot små till nättare, mellanstora hundar. Ibland kan jag göra undantag för lite större hundar om de är samarbetsvilliga och inte har alltför mycket päls.

Boka din tid här.

Valpbesök hos hundfrisören

Valppaket

För att tidigt träna din hund att bli hanterad och tycka om att bli badad, borstad, klippt mm så har jag satt ihop ett valppaket. Tanken med detta paket är att ni kommer in lite oftare än man kanske normalt behöver och på så vis så lär sig valpen under kortare besök att det är mysigt hos hundfrisören.

Läs mer här.

kurs kloklippning och klovård

Privatkurser

Nu kan du lära dig att sköta om din hunds basbehov såsom bad, hygienklippning, klovård, tandborstning mm. Kurserna är privatlektioner så du bokar in dom när det passar dig och vi kan fokusera på dina frågor så att du och din hund får bäst hjälp.
Att ha kunskap om hur man sköter sin hunds hygien ger trygghet och man kan göra det i lugn och ro hemma när det passar bäst.

Boka din tid här.

laserakupunktur för hund

Akupunktur, Massage och Reiki

Många känner inte till hur hundar kan få hjälp av akupunktur, massage & Reiki. Här kan du läsa mer men du är också varmt välkommen att höra av dig till mig med dina funderingar så kan vi se om jag kan göra något för din hund och dig.
Jag jobbar inte med nålar längre utan med laserakupunktur och akupressur så besöket är smärtfritt och sker på din hunds villkor.. 

Läs mer här.